Print

Kurser - kalender - referater

Nakke / whiplash


Dato: 30-05-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Du har som behandler sikkert oplevet klienter klage over hovedpine. De fleste klienter med hovedpine har muskulære problemer der opstår fra nakken, hvor musklerne står i hypertonus (forhøjet hvile spænding). Disse kan forholdsvis hurtigt og nemt behandles og gøre klienterne symptomfri.

Whiplash (piskesmæld):

Kurset giver en bred gennemgang i whiplash, hvordan den opstår og hvilke symptomer samt følgeskader der opstår, og vigtigst hvad man som behandler kan gøre.

Whiplash er et af de hyppigste nakketraumer, og alt for mange terapeuter står med ringe behandlingsforslag eller for ineffektive terapimetoder.

Med den rette viden kan whiplash sagtens behandles, om ikke helbredes helt så bedres væsentlig.


Nakke massage:

Her er et tilrettelagt massageprogram for det cervicalekompleks (hals/nakke/skulderåg), som man kan bruge til klienter, der er ramt af spændingshovedpine og/eller personer der har nakkesmerter, folk der har været ude for blid whiplash syndrom, eller har en stiv nakke (kontorsyndrom).

Man vil her lære nogle enkle men effektive massage teknikker, MET (muskel energiteknik), som er en teknik der kan korrigere led, udspændingsteknikker, ART (active release technique), der er en teknik der kan få musklernes hypertonus ned.


Underviser: Jan Lasota.
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Tirsdag og onsdag den 30. og 31. maj 2017
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. Forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498