Print

Kurser - kalender - referater

Bækkendysfunktion trin 1


Dato: 27-03-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Kursus i opretning af bækkendysfunktioner
Niveau 1

Omkring 33 % af alle rygsmerter, akutte som kroniske skal findes i pelvis (bækkenet) som den primære årsag. Mange terapeuter på alle niveauer, står ofte magtesløse eller føler ikke deres primære terapi er tilstrækkelig nok.

Alle kender efterhånden til bækkenløsning og kroniske rygsmerter, men her er der virkelig meget der kan gøres, med den rette viden.

Primært vil du lære at korrigere og oprette bækkenet vha. muskel energi teknik (MET), som anses for at være den mest effektive og blide terapiform til opretning af bevægeapparatet overhovedet. Det er en teknik, hvor klienten er aktiv med i behandlingen, ved at spænde en muskel uden der sker bevægelse. I den efterfølgende afslapnings fasen strækkes musklen og tonus (spændingen) slipper.

På kurset lærer du fysiologien omkring pelvis (bækkenet), hvilke virknings-mekanismer der gør at pelvis "låser" eller sætter sig skævt. Du lærer en hurtig og effektiv diagnosticerings metode, som du umiddelbart vil kunne gå hjem og bruge. Du lærer, hvordan bækkenet skal oprettes ud fra hvordan det er "låst".

Efter endt vil du virkelig kunne gøre en forskel på dine patienter der har kroniske rygsmerter.

Det er en fordel at du har en lille smule kendskab til anatomien i området, så det fortrækkes du lige læser op på området ind kursusstart.

Underviser: Jan Lasota.
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Mandag og tirsdag den 27. og 28.marts 2017
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498