Print

Kurser - kalender - referater

Bachs Blomsterremedier Trin 2


Dato: 15-05-2013
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Bachs blomsterremedier Trin 2
Kurset her er efterfølgeren til Bachs Blomsterremedier Trin 1. For at deltage på kurset, skal du have deltaget på Bachs blomsterremedier Trin 1 enten som kursus med Susanne Løfgren som underviser eller taget kurset som fjern studie.
Kurset her er 2 dage, hvor du gennem øvelser og gruppe-samarbejde får uddybet dit kendskab til de 38 blomsterremedier. Du begynder at skelne de, der ligner hinanden, samt lærer om Bach typeremedierne.
Hvis du ønsker at blive Bachterapeut er det obligatorisk at tage kurserne i rækkefølge Trin 1 ( kan tages som fjern studie), Trin 2 ( som er kurset her) og til sidst Trin 3. Trin 3 afsluttes med en eksamen den sidste dag.
Du kan efter Trin 2 begynde at give andre remedier som øvelse inden Trin 3.
Blomsterremedierne har været i brug gennem i mere end 80 år, og som noget nyt kan man nu i 21 lande, bl.a. Danmark, Norge og Sverige blive uddannet til Bach terapeut. Den internationale uddannelse er udsprunget fra Bach Centret i England, hvor man driver Dr. Bachs arbejde videre med stor respekt for hans metoder.
Underviser er Susanne Løfgren, der er skoleleder på Center for Alternative Sundhedsuddannelser. Susanne arbejder med sundhed på flere planer og arbejder meget med krop, sind og ånd. Hun tror på, at sygdom og ubalancer primært opstår, når et menneske ikke lever som den person, det dybest set er.
Underviser: Susanne Løfgren (leder af Bach uddannelsen og zoneterapeut)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Onsdag og torsdag den 15. og 16. maj 2013
Tid: kl. 10.00 til 17.00 (14 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498