Print

Kurser - kalender - referater

Manuel terapi af kranium og ansigt


Dato: 11-10-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Manuel terapi af kranium og ansigtKurset her vil give dig en forståelse og behandlingsmetode til den gruppe af klienter, der kommer med kronisk hovedpine og som ofte virker terapiresistente.

Rigtig mange hovedtraumer, piskesmælds- læsioner og rygskader påvirker det membranøse system inde i kraniet. Det membranøse system, er det system der deler hjernen og rygmarvsystemet. Det er skabt af bindevæv.

Mange af disse klienter har et voldsomt forbrug af stærkt smertestillende medicin og lever i det man vil kalde for et sandt ”smertehelvede.”

Dura mater (den yderste hjernehinden), kranio-suturere (de led der holder kraniet sammen, de "syninger" der holder kraniet sammen) og små interkranielle foraminia (de små huller der er i kraniet, hvorfra der udløber nerver og blodkar) kan være påvirket ved selv mindre traumer og give patienter en nærmest ulidelig hverdag.

Kurset henvender sig til alle behandlere.

Du vil lære at undersøge for forskellige intrakraniale læsioner dvs. de skader der sker inde i kraniet, og hvordan du behandler disse.

Kurset er ikke kranio-sakral terapi, omend man forsøger på at behandle de samme lidelser, men her er der lagt langt mere vægt på manuel terapi.

Det er en fordel at du har en lille smule kendskab til anatomien i området, så det anbefales at du kikker lidt i anatomibogen i det kapitel, der handler om kraniet inden kurset.

Underviser: Jan Lasota.
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Onsdag og torsdag den 11. og 12. oktober 2017
Tid: kl. 9.00 til 16.30 ( 15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. Forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk eller ring på tlf. 40 79 56 62.

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498