Print

Kurser - kalender - referater

Mobilisering af foden


Dato: 25-10-2013
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Kurset er et 2 dages kursus, hvor du vil blive undervist i fodens anatomi og opbygning, knoglernes placering og biomekanik.

Der undervises desuden i, hvordan man undersøger for låsninger (dysfunktioner) samt behandling af disse med manipulation, mobilisering, Jones teknik samt kontraindikationer for, hvornår man bruger hvilke teknikker.

Jones teknik er egentlig det samme som positionel release teknik, det går ud på, at når du forkorter en muskel x tid vil nervesystemet få musklen til at slappe af. Dette kan bruges på stort set hele kroppen så længe du kender til hæfte, udspring og funktion af den enkelte muskel. Det blev opdaget i 80´erne af en behandler, som havde en patient med mange smerter og han fandt ud af, hvis han lange patienten i den mest smertefrie position i x antal minutter så heldbredte kroppen sig selv.

Du vil på kurset bl.a. lærer at behandle nedsunken forfod og akillessene problemer, mobilisering af hallux og fibula med mere.

Kurset henvender sig til uddannede massører, fysioterapeuter og zoneterapeuter, der ønsker en større viden om dysfunktioner i foden og hvordan man korrigerer disse.

Underviser på kurset er Niels Christiansen, som læser til osteopat på 2. år på

Fysioterapeutskolen i København. Til dagligt driver en klinik men manuel behandling i Vojens. Han er bl.a. tilknyttet Sønderjyske Eliteishockey og hjælper ved Sønderjyske Elitefodbold, når de har skadede spillere.

Underviser: Niels Christiansen
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Fredag og lørdag den 25. og 26. oktober 2013
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (14 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. Forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk eller ring på tlf. 40 79 56 62.

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498