Print

Kurser - kalender - referater

Costa dysfunktion


Dato: 04-04-2016
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Hvis man lige ser bort fra de akutte lænde- og nakkesmerter, er ribbensdysfunktioner nok et af de hyppigste årsager til smerter i ryggen.

Der kommer mange til klinikken og føler der er “noget der sidder i klemme” under skulderbladet eller der er noget der generer midt på ryggen, smerter ved respiration osv.

Pludselige og ukoordinerede bevægelser giver hyppige fejlstillinger af ribbenene; costa dysfunktioner. Værre er traumer hvor man bøjer, trykker eller subluxerer ribbene, som kan give enorme og langvarige smerter.

Der er meget svært at have stor effekt ved disse smerter ved hjælp af f.eks. massage eller andre typer bløddelsterapi, da ribbene er mere ledstyrende end muskelstyret.

På kurset her lærer du at diagnosticere og behandle de forskellige costa dysfunktioner; uanset om det er opstået på grund af traumer eller en hurtig og forkert bevægelse.

Behandlingsteknikkerne der undervises i på kurset vil være muskel energy teknik, articulering (bevægelser i små blide ryk for at påvirke stramme ledbånd og ledkapsler). og HVLAT (manipulation); all safe.

Der er rigtig meget “hands on” på dette kursus, så husk praktisk tøj.

Undervisere: Jan Lasota (Idrætsfysiolog og osteopat)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Mandag og tirsdag den 4. og 5. april 2016
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498