Print

Kurser - kalender - referater

Ansigts massage


Dato: 16-11-2016
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Praktisk kursus i ansigts- kranie massage.
Lær at fjerne spændinger i ansigt og hoved

Mange mennesker går rundt med spændinger i hoved og ansigt uden at få behandling for det. Kurset her er for dig, der gerne behandle de mennesker og gerne vil lære at kunne give massage af hoved og ansigt, der terapimæssigt ligner den behandling, der udføres andre steder på kroppen.

Der vil der på kurset blive gennemgået en fysiurgisk massage af ansigt, der primært bruges til klienter med muskulære problemer i dette område, det være sig f.eks. hovedpine, balance- og koordinationsproblemer, kæbesmerter.

Kurset vil endvidere indeholde en vejledning i behandling af områdets triggerpunkter, de såkaldte smertepunkter, der ved trykpåvirkninger kan nedsætte smerter og muskelkramper i specielle områder. Et triggerpunkt er et hypersensitivt område der opstår i en muskel der går i hypertonus (forhøjet hvilespænding).

Behandlingsteknikken MET ( muskel energi teknik) er en teknik, hvor klienten er aktiv med i behandlingen, ved at spænde en muskel uden der sker bevægelse. I den efterfølgende afslapningsfase strækkes musklen og tonus (spændingen) slipper. Denne teknik anvendes til behandling af bl.a. kæbemusklerne, der vil kunne afhjælpe tandskader og tindingehovedpine.

Kurset giver også kort viden om hovedets anatomi og fysiologi. Det kan derfor være en god idé at skimme anatomi bogens sider om området igennem.

Der er meget praktik på kurset, da det er ved at øve teknikkerne, at du bliver dygtig til at anvende dem. Du vil kunne bruge det du lærer på kurset i din klinik som supplement til den behandling du ellers giver. Kurset henvender sig til alle behandlere, om du er massør, zoneterapeut, ansigtszoneterapeut, kranio-sakral terapeut eller noget helt andet.

Underviser: Jan Lasota
Sted: Hobro (5 km fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Onsdag og torsdag den 16. og 17. november 2016.
Tid : kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498