Print

Kurser - kalender - referater

Succes med Smertebehandling


Dato: 25-04-2014
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: +45 23322183
Kontaktperson: Michael Jensen

Måden kurset afholdes på vil være korte teoretiske oplæg og demonstrationer, men hovedvægten vil blive lagt på praktiske cases og med rigtige patienter efter workshop princippet. Det forventes bl.a. at kursisterne i nogen udstrækning vil kunne supplere med patienter, der skal behandles.
Indholdet i kurset vil dreje sig om en alsidig buket af virkemidler til smertelindring som Akupunktur 2000, El-akupunktur, Auriculo Terapi, Cupping, Moxa, Gua Sha, Massage, Akupressur, Behandling af Første Ribbenssyndrom og Toxiske ar, Manipulation, samt specielle behandlingsmønstre, der har vist sig meget effektive. En del af kurset vil også omfatte orientering og praktiske forslag til hvordan du kan markedsføre din klinik.

Michael Jensen, akupunktør med en blomstrende forretning gennem mange år. Efterspurgt for sine kurser i smertebehandling, herunder blandt andet på symposium i akupunkturens højborg, universitetshospitalet i Beijing.
Torben Pedersen er uddannet akupunktør og har stor erfaring han har været utallige gange i Kina på det Internationale Træningscenter CBIATC


PRAKTISKE OPLYSNINGER
PROGRAM
Kurset er tilrettelagt så der max. kan deltage 16 kursister. Der vil være brikse til rådighed. Nødvendige materialer og udstyr, der indgår i behandlingerne, er ligeledes til rådighed. Forplejning er te, kaffe, softdrinks og frugt.
Diplom: Der udstedes kursus diplom
Kursusdatoer: 25. 26. april 2014. Kursussted: Akupunkturklinikken i Søborg, Søborg Hovedgade 30. God parkering, bus til døren. Pris: 2800,00 kr. Betales ved tilmelding.

Oplysninger og tilmelding: Michael Jensen, tlf. 2332 - 2183 eller Torben Pedersen 6160 -2600Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498