Print

Kurser - kalender - referater

Kosmetisk akupunktur skønhed gennem


Dato: 23-05-2014
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: 23322183
Kontaktperson: Michael Jensen

Kosmetisk akupunktur
skønhed gennem nåle
Når Michael og Torben har oparbejdet en blomstrende forretning med en daglig tilstrømning af 15-20 patienter skyldes det blandt andet deres store succes med smertebehandling. Michael og Torben behersker en lang række terapier og tricks, der har gjort dem til lidt af kunstnere på dette felt. Smerter opløses som dug for solen. På kurset ”Kosmetrisk akupunktur” viser de dig hvordan. Der er tale om praktik, som du selv kan gå hjem og bruge mandag morgen.

Måden kurset afholdes på vil være korte teoretiske oplæg og demonstrationer, men hovedvægten vil blive lagt på praktiske cases og med rigtige patienter efter workshop princippet. Det forventes bl.a. at kursisterne i nogen udstrækning vil kunne supplere med patienter, der skal behandles.
Indholdet
Kosmetisk akupunktur et et genialt alternativ til kirurgi og botex med videre.
Mange Hollywood stjerner som f.eks Madonna benytter sig nu af behandlingsformen.
Det er en anerkendt behandlingsform som er blevet brugt i flere tusindende år!.Ansigtsbehandlingen reducerer dobbelthager, rynker, poser under øjene, tunge øjenlåg.
Der gennemgåes årsagerne og de grundlæggende principper bag kosmetisk akupunktur
Kurset henvender sig til et forum af videbegærlige akupunktører, velfunderede TCM, med praktisk erfaring og med et stort ønske om at få succes med kosmetisk akupunktur og dermed en øget indtjening til klinikken.

Michael Jensen, akupunktør med en blomstrende forretning gennem mange år. Efterspurgt for sine kurser i smertebehandling, herunder blandt andet på symposium i akupunkturens højborg, universitetshospitalet i Beijing.
Torben Pedersen, akupunktør og har stor akupunkturerfaring gennem 16 år. Han har været utallige gange i Kina på det Internationale Træningscenter CBIATC i Beijing som uddannelsesleder.
Du lærer at bruge forskellige hemmelige teknikker :
Ansigtmassage,GuaSha,punktvalg,urter(kort),urtemasker,ansigtscupping,moxa,vægtregulering,el-stimulation, laser


PRAKTISKE OPLYSNINGER
PROGRAM
Kurset er tilrettelagt så der max. kan deltage 16 kursister. Der vil være brikse til rådighed. Nødvendige materialer og udstyr, der indgår i behandlingerne, er ligeledes til rådighed. Forplejning er te, kaffe, softdrinks og frugt.?Diplom: Der udstedes kompetancegivende efteruddannelsesdiplom
Kursusdatoer: 23. 24. maj 2014. Kursussted: Akupunkturklinikken i Søborg, Søborg Hovedgade 30. God parkering, bus til døren. Pris: 3000,00 kr. Betales ved tilmelding.
?Oplysninger og tilmelding: Michael Jensen, tlf. 2332 - 2183 eller Torben Pedersen 6160 -2600


Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498