Print

Kurser - kalender - referater

Cupping og Gua Sha terapi kursus


Dato: 20-11-2014
Sted: Region Midtjylland Region Midtjylland
Telefon: 60674526
Kontaktperson: Camilla Gliemann

Cupping og Gua Sha terapi kursus
- OGSÅ KALDET VAKUUM TERAPI

Arbejder du som akupunktør, massør, fysioterapeut eller zoneterapeut kan du få et supplerende kursus i cupping, som også kaldes for vakuum terapi. Hvis du arbejder med kropsterapi kan det også være en interessant terapiform.

Underviser: Jon Bannbers, www.aku-jon.dk AkupunkturAkademiet tilbyder cupping terapi kurser i Aarhus og København. Du bliver undervist af Jon Bannbers, som er uddannet akupunktør og massør og har egen klinik i Aarhus.

CUPPING TERAPI AFHJÆLPER SPÆNDINGER I KROPPEN
Med cupping terapi stimulerer du både lymfe, blod og nervesystemet. Vakuum terapi har været brugt i flere tusinde år flere steder i verden inden for behandlingssystemer og folkemedicin. ET

KURSUS I VAKUUM TERAPI INDEHOLDER:
Introduktion til forskellige Cupping metoder
Behandle praktisk med alle metoder
Vestlig og Kinesisk indfaldsvinkel
Hvordan man kan bruge Gua Sha i praksis

Alle metoder udgår fra TCM og kan kombineres med Akupunktur.

Forklaring på hudens reaktion,, der giver en diagnose Kontraindikationer Kurset er en del af AkupunkturAkademiets almindelige undervisning. Med cupping terapi kan du tilbyde dine klienter bedre behandlingsresultater og for eksempel afhjælpe spændinger i kroppen.

SUPPLÉR DINE BEHANDLINGER MED VAKUUM TERAPI
Vakuum og cupping terapi kan du både bruge på: smerter hævelser og muskelsmerter bursitis, frossen skulder, tennis golf-albue forkølelse influenza bronkitis og astma Som akupunktør, massør, zoneterapeut eller fysioterapeut får du en værdifuld behandlingsform, der hjælper din klient og udvikler dine egenskaber.

UNDERVISER
Jon Bannbers har arbejdet som massør siden 1997 og som Akupunktør siden 2005. Jon har efteruddannet sig løbende på blandt andet Chengdu University of Traditional Chinese Medicin og TCM Congress i Slettestrand og Rothenburg. Jon har egen klinik i Aarhus og underviser på AkupunkturAkademiet. Du kan læse mere om ham på www.aku-jon.dk Kontakt AkupunkturAkademiet allerede i dag og hør mere om dit kursus i cupping terapi!

ADGANGSKRAV
Arbejde med manuelle terapier som f. eks. akupunktur, massage, KST, zoneterapi, fysioterapi, rolfing, kiropraktik mm.

Pris: 900kr.

Tilmeld: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/31/

Sted: AkupunkturAkademiet Aarhus
Elkjærvej 26, 1 sal, 8230 Åbyhøj

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498