Print

Kurser - kalender - referater

5 element diagnose og akupressur


Dato: 05-11-2014
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

Fem element - diagnose og akupressur.
Den teoretiske del:

At stille den korrekte fem element diagnose er at bestemme det element, som personen "tilhører", og som er årsagen. Et grundigt kendskab til de fem elementer, som de manifesterer sig i naturen og i kroppen, samt et udviklet sanseapparat, som kan opfange de fine signaler fra elementets manifestationer i mennesket, anvendes, når man stiller diagnosen. Dette opnås ved at træne sanseevnerne.

Ved ubalancer råber elementet ud til verden, og de ord, det råber, er ”føl mig, hør mig, lugt mig, se mig”. Ordene taler til de fire sanser og manifesterer sig i et menneskes følelser, i stemmens klang, i kropslugten og i ansigtsfarven. Følelse, lyd, lugt, farve.

Der undervises i: Hvordan stiller jeg en fem element diagnose? Herunder element- og meridianlære, loven om mor/barn, loven om kontrol af vækst, organuret, sammenhæng mellem sygdom-psyke-ånd i lyset af meridianlæren.

Den praktiske del:

Vores evner til at føle, høre, lugte og se er højst mangelfulde. De er gået tabt et sted i udviklingen fra barn til voksen. Hvis vi skal kunne genkende elementet i et menneske, må vi genopdage disse evner. På kurset får du anvist øvelser. Igennem træning lærer du at sanse qi. Undervejs træner vi i at finde aku-punkterne.

Der undervises i:

meridian- og punktlokalisering
indre øvelser
træning af sanseevnerne
hvordan anvender jeg min diagnose i praksis
Underviseren er akupunktør Anne Wedege, forfatter til "Sundhed og balance med de fem elementer", Borgens Forlag 2006. Hun har siden 1993 drevet egen akupunkturklinik www.akupunktur-i-centrum.dk og har stor undervisningserfaring.

Underviser: Anne Wedege.
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Onsdag den 5. november 2014 fra kl. 10:00 til kl. 17:00 og
Torsdag den 6. november 2014 fra kl. 09:00 til kl. 16:00
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk eller ring 40 79 56

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498