Print

Kurser - kalender - referater

Grundlæggende posturologi


Dato: 13-03-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed

3 dages kursus i grundlæggende posturologi

Posturologien handler om, hvordan hjernen sammensætter de indtryk, den får om kroppens stilling. Særligt 3 områder påvirker vores balance, nemlig fødderne, øjnene og kæben. Hjernen kobler alle sanseindtrykkene sammen, og finder ud fra disse indtryk en måde at bære kroppen på, så sansningerne passer sammen.

Er der fejl i sansningerne, kan dette resultere i skæv hoftestilling, uens skulderhøjde og alle følgerne af dette med smertepåvirkninger i bækken, ben, ryg, nakke, skuldre, arme og kranium.

Det er altså lige præcist her, vi vil finde langt de fleste årsager til vore klienters tilbagefald, og den grundlæggende årsag til klientens smerter!

Kurset giver en indføring i at diagnosticere og behandle klienten posturologisk med indlægssåler, chip (NEUROSTAB), øreakupunktur og magneter, for derigennem at nå langt bedre og mere holdbare resultater med din manuelle behandling, hvad enten du er kraniosakral terapeut, massør, zoneterapeut, kiropraktor, fysioterapeut eller osteopat. Kort sagt et kursus for alle der ønsker holdbare resultater!

Underviser: Lars Kjeldal
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Mandag, tirsdag og onsdag den 13., 14. og 15. marts 2017
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (21 lektioner)
Pris: 3.900 kr. inkl. Forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498