Print

Kurser - kalender - referater

Laser terapi


Dato: 19-10-2015
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Kursus i Laser-terapi

Laserterapi har været kendt i mere end 30 år, og bruges rigtig af mange behandlere. Desværre hører der sjældent et kursus med i, hvordan og hvorfor laser terapi kan hjælpe, når man investerer i en Laser.

Der findes også rigtig mange forskellige typer lasere, som anvendes i terapien. Men virkningen deraf er der også meget stor variation af.

Laser er som de fleste nok er klar over en speciel form for forstærket lys, der er ensrettet, i nogle bestemte bølgelængder og har evnen til at trænge dybt ind i vævet, men hvad sker der?

Dette kursus er ikke blot til folk som har en laser, eller til folk som overvejer at anskaffe én, men også behandlere som ønsker mere kendskab til, hvad laser terapi er.

Kurset er både teoretisk og praktisk orienteret. Jan Lasota medbringer både den såkaldte Power Laser og den langt kraftigere K-laser, vi kan prøve at behandle hinanden for forskellige typer skader.

Underviser; Jan Lasota, har brugt Laserterapi i sin egen klinik siden 1998, og blev i 2014, ansat af amerikansk firma, som deres europæiske ekspert i Laserterapi, og underviser læger, fysioterapeuter og kiropraktorer ikke blot i Danmark men overalt i EU.

Undervisere: Jan Lasota (Skoleleder for Lasota Terapi Akademi).
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Mandag den 19. oktober 2015.
Tid: Kl. 9.00 til kl. 16.30 (7½ lektioner)
Pris: 1.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498