Print

Kurser - kalender - referater

Massage af ben


Dato: 27-10-2015
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Massage af ben for zoneterapeuter, akupunktører og andre behandlere

Dette 1 dags kursus i massage af ben, er et kursus for alle behandlere, der gerne vil lære nogle teknikker til at massere ben. Teknikkerne er ”Lasota teknikker” dvs. de teknikker der bruges på Lasota Terapi Akademiet. Selvom du måske er massør i forvejen eller blot har indøvet dine egne teknikker, kan du sandsynligvis få et par nye greb/ teknikker med fra kurset.

Vi har haft et kursus i rygmassage for behandlere. Der var på dette kursus interesse for et kursus i massage af ben. Det er grunden til vi udbyder kurset her. Du behøver ikke at have været på rygmassagekursus for at kunne deltage.

Der er mange gode grunde til at man bør kunne give ben-massage. I rigtig mange idrætsgrene er benene det, der belastes mest i led og muskler, og kan give anledning til mange spændinger og problemer. Der er også mange skader som først starter med, at være muskelspændinger, inden de udvikler sig til dissiderede skader.

Hælspore, achillesenebetændelse, skinnebensbetændelse, springerknæ, løberknæ er blot nogle få skader, som mange gange kunne være undgået, hvis benenes muskler ikke var for spændte. Ligeledes for der er succes i behandling af disse skader, er det også nødvendigt at fjerne årsagen; spændte muskler; - og dette gøre bedst og mest effektivt med massage.

Kursus varer en dag, og består næsten udelukkende af praktik. Der vil være et minimum af anatomi og fysiologi på kurset, så det kan være en god ide, at skimme anatomibogens sider omkring benenes muskler inden kursusstart.

På kurset lærer du at kunne give en komplet ben-massage, uden du selv bruger kræfter eller slider på din egen krop.

Her vil du som zoneterapeut, akupunktør eller anden behandler være i stand til at gøre en forskel for dine patienter efterfølgende.

Underviser:Jan Lasota (Idrætsfysiolog og osteopat)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Tirsdag den 27. oktober 2015
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (8 lektioner)
Pris: 1.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498