Print

Kurser - kalender - referater

Nedregulering af et stresset nerves


Dato: 26-10-2016
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Nedregulering af et stresset nervesystem

Rigtig mange af vores klienter kommer til os med et stresset nervesystem, enten pga. højtryk på arbejdet, familiære problemer, kronisk sygdom eller en generelt overbelastet livsstil.

Det gælder både børn, unge og voksne, at hverdagen for de flestes vedkommende er stressende. Lange arbejds- eller skole-dage, sociale konflikter med kollegaer eller kammerater, fastfood, stor digital påvirkning fra TV, computerspil, facebook og mange andre faktorer er med til at overbelaste os og stresse vores nervesystem!

Mange behandlingsformer har metoder til at nedregulere vores nervesystem og iværksætte en parasympatisk refleks, og på dette todageskursus er mange af disse teknikker samlet.

Vi kommer til at forstå mekanismerne bag stress eller overbelastning, forstå nervesystemet bag, og arbejde på mange fronter med kost, livsstil, auriculomedicin, manuel behandling, homøopati, urter og ikke mindst øreakupunktur, hvor behandling af fem punkter i øret vil spille en central rolle!

Kombinationen af den måde de 5 nåle sidder på, har vist sig at have enorm gavnlig effekt på rigtig mange ting, feks. til behandling nervesystemet, som der er fokus på dette kursus.

Kurset er for alle behandlere, der har lyst til at lære nye teknikker til behandling af et stresset nervesystem. Der er meget praktik på kurset, så teknikkerne vil blive afprøvet på medkursister.

Underviser:Lars Kjeldal ( KST og akupunktør TCM)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Onsdag og torsdag den 26. og 27. oktober 2016
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (14 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498