Print

Kurser - kalender - referater

Cupping terapi


Dato: 07-10-2016
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: 75915758
Kontaktperson: Irene Gehlen

1 dags kursus i København

Der er fundet optegnelser der går 3500 år tilbage, hvor man beskriver cupping terapi, og i dag er det mere populært end nogen sinden inden for den alternative medicin.

Allerede i den gamle kinesiske medicin vidste man, at kroppen indeholdt ”meridianer”. Disse meridianer var veje i kroppen, hvori vores livsenergi Chí strømmede igennem. Denne Chí ville via meridiansystemet strømen igennem en hver kropsdel, væv og organer.

Ved hjælp af cupping terapi kan man åbne disse meridianer således Chí kan flyde frit. Et andet aspect er at fjerne toksiner i kroppen med det vakuum cupperne laver. Dette højner lymfe- og blodkarsystemets aktivitetsniveau.

Selve fremgangsmåden for cupping terapi er, at man anvender glas eller plast kopper, som man bruger til at skabe et lokalt vakuum med. I oldtiden brugte kineserne bambuscupper, som man opvarmede for at opnå dette vakuum. Cupping terapi kan både anvendes som en selvstændig behandling eller som et supplement til den terapi, man normalt udfører.

Der vil blive gennemgået en del kinesisk filosofi omkring tankemåder inden for den kinesiske medicin. Cupping terapi 1 er for alle, akupunktører, zoneterapeuter og andre behandlere, men det er en fordel du kender lidt til fem-element teorierne. På kurset vil der blive vist en masse forskellige recepter for forskellige sygdomme i kroppen og lidelser i bevægeapparatet, hvortil du vil lære at bruge både stationær cup terapi og massage cup terapi.

Adgangskrav: uddannet behandler

RAB point 7

Pris for 1125,- kr. inklusive materialer, frokost, kaffe/the og frugt.

Læs mere og tilmeld dig online på www.lasota.dk

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498