Print

Kurser - kalender - referater

Advanced Dry Needling


Dato: 01-11-2016
Sted: Region Syddanmark Region Syddanmark
Telefon: 75915758
Kontaktperson: Irene Gehlen

1 dags kursus i Fredericia

Advanced Dry Needling er en blanding af den osteopatiske opfindelse Positionel Release Technique og kinesisk akupunktur ud fra TCM perspektiv. Teknikken er udviklet af Jan Lasota dels opstået gennem lang tids research, erfaring som underviser i traditionel kinesisk medicin, og den viden han har tilegnet sig som idrætsfysiolog og osteopat.
For år tilbage var Jan Lasota bl.a. hovedtaler til den danske kongres i akupunktur i netop udviklingen og brugen af Advanced Dry Needling .
Kurset er udelukkende for uddannede akupunktører, der ønsker at tilegne sig nogle andre eller nye redskaber til behandling af bevægeapparatsproblemer eller smerter i bevægeapparatet.
Advanced Dry Needling går ud på at ramme “center-point” for smerte og herefter positionere patienten i nogle positioner der ikke fremkalder smerte, mens der nåles. Herefter vil receptorerne i collagenvævet relaxere og fjerne smerter i led, kapsel, sener og muskler. Denne smertefrie tilstand kan holdes, såfremt der ikke er en skade, der trigger nye smerter, hvilket sjældent ses ved kroniske smerter.
Teknikken er enkel og hurtig at lære og du vil kunne gå direkte hjem efter kurset og bruge teknikken på dine patienter.

Adgangskrav: akupunktør

RAB point 7

Pris for 1125,- kr. inklusive materialer, frokost, kaffe/the og frugt.

Læs mere og tilmeld dig online på www.lasota.dk

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498