Print

Kurser - kalender - referater

Ultralydskursus/Kombinationsteori


Dato: 11-10-2016
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: 75915758
Kontaktperson: Irene Gehlen

1-dags kursus i København

Ultralyd er som ordet siger lydbølger med høj frekvens, der fremstilles ved hjælp af mekaniske vibrationer. Ultralyd kan skabe varme i væv, øge den antiinflammatoriske virkning, øge celledeling, nedsætte hævelse og hypertonus.
Ultralyd er desværre i de senere år kommet lidt i baggrunden rent terapeutisk pga. nyere og langt dyrere innovative apparater, som f. eks. chokbølger og lasere på over 12 HZ, hvilket efter Jan Lasota’s mening er synd, da ultralyd er et genialt terapiudstyr, hvis man ved hvordan man bruger det. Ultralyd er også i modsætning til andre af disse terapiudstyr et apparat, der er langt billigere og til at komme i nærheden af.
På ultralydskurset vil du lære, hvordan og hvorfor ultralyd virker, hvornår og hvordan det kan bruges og hvornår det ikke kan bruges.
Ultralyd er et terapiudstyr der både kan bruges på akutte og kroniske skader med ofte god effekt, og dog er det som de fleste andre terapeutiske redskaber, et middel der ikke må stå alene i en behandling. Alt dette og meget mere vil blive gennemgået på kurset.

Adgangskrav: uddannet behandler

Pris for 1125,- kr. inklusive materialer, frokost, kaffe/the og frugt.

Læs mere og tilmeld dig online på www.lasota.dk

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498