Print

Kurser - kalender - referater

BBRS / Parallel-akupuntur uddannelse


Dato: 06-02-2016
Sted: Region Syddanmark Region Syddanmark
Telefon: 55721400
Kontaktperson: Henrik Jørgensen - info@akupunkturcentret.dk
WWW: http://www.akupunkturcentret.dk/200/


Så er muligheden her i Danmark.


Bliv uddannet som Certificeret BBRS / Parallel Akupunktør


- Akupunktur på et biokemisk grundlag


Nu starter vi en kursusrække op i Danmark


Basiskursus  1 


Lær teknikkerne og teorierne bag Parallel-akupunkturen


Gør dagligt - det andre drømmer om !


BBRS står for Basis Biologisk Regulerings System. Akupunktursystemet, der selv finder fejlene, som er gemt i organismens hukommelse, og derved frigiver sin viden ved den specielle fremgangsmåde som PAS (Parallel Akupunktur System) er opbygget på. Med BBRS / PAS opnår du maksimal yde- og kommunikations-evne for bl.a. neurotransmitternes frie bevægelsesmønstre og muligheder for at få kroppen til at finde sig selv igen. Resultaterne er overraskende og nyhedsskabende, og med et minimalt antal nåle.


- BBRS / PAS er et fuldendt behandlingssystem med biokemisk dybde og baggrund.


Basiskursus 1 - Lørdag den 6. samt søndag den 7. februar 2016 – I Gram


Kurset tæller 16 RAB-point. Kurset vil blive efterfulgt af kursus 2 og 3. Pris for begge dage kr. 3.400,00 incl. frokostbuffet - Gram Slotskro


Tilmelding med forudbetaling. (Ved evt. afmelding senest 14 dage før kursusstart, refunderes beløbet). Tilmelding på info@akupunkturcentret.dk. Konto 6140 – 2046223. Nærmere kursusinfo følger.


HNI – Instituttet, Gram - Læs mere på www.hni.dk
Kort om underviserne: 


Hugo Nielsen er registreret Akupunktør – RAB, har praktiseret siden 1969, og er indehaver af en af de ældste akupunkturklinikker i Danmark. Hugo Nielsen har stor international erfaring i undervisning af speciallæger, fysioterapeuter og akupunktører. Første hold var fra Holland i 1997 til lægekongressen i Amsterdam, og der er forsat gang i undervisningen i det øvrige Europa. Hugo Nielsen har skrevet flere bøger, og der er skrevet bøger om ”Hugo’s nåle”. Endvidere har Hugo Nielsen også i en periode været ansat på Bremens Universitetshospital.


Henrik Jørgensen er registreret Akupunktør - RAB, Posturolog, Auriculo Terapeut samt certificeret hypnoterapeut, med 15 års erfaring som fuldtidsbehandler, underviser, og foredragsholder. Henrik Jørgensen er uddannet i kinesisk og vestlig akupunktur m.v., af kinesiske, tyske, samt franske læger, neurologer og akupunktører, og herunder bl.a. Hugo Nielsen. 


 


  


Dokumenter:
bbrskursusdk.pdf


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498