Print

Kurser - kalender - referater

Massage til babyer og småbørn


Dato: 02-03-2016
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Skal du være underviser i baby- og børnemassage til forældre med børn, eller vil du bruge massage som en del af din behandling i klinikken til babyer og småbørn, vil du efter kurset her føle dig godt rustet til det.

Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor forældre og børn gennem berøring lærer hinanden at kende endnu bedre. Samtidig kan det være med til at styrke børnenes motorik, stimulere kredsløbet og samtidig virke beroligende på børnene.

Der vil på kurset blive vist et program for, hvordan du kan give babymassage på de helt nyfødte babyer. Der vil komme babyer, så babymassagen vil blive demonstreret live på babyer.

De lidt større børn har også stor behov for at få nærhed og omsorg. Den del af kurset vil kunne bruges i klinikken, når der kommer børn, men også hvis du som behandler vil ud i mødregrupper for de større børn, sportsklubber eller andet.

Småbørn med astma, luftvejsproblemer og fordøjelsesproblemer vil i mange tilfælde kunne have glæde af massage, evt. sammen med ændring i kosten. Børn med uro og koncentrationsbesvær, har ofte stor gavn af den beroligende og afslappende massage. Allerede fra børnehavealderen er der børn, der har spændinger i ryggen og nakken, som massagen vil kunne afhjælpe. Har du lyst til at give massage til den gruppe af småbørn og give gode råd til forældrene i klinikken, vil også her kunne hente inspiration fra kurset.

Udover selve massagedelen, vil der være nogle massagelege, som er en anden måde at skabe den positive kontakt til børnene og den positive berøring, som kan gavne deres selvtillid mm. Der vil være endvidere være lidt omkring kost og tilskud til småbørnene.

Der vil være praktik på kurset, hvor I skal bl.a. skal ”lege børn” og give hinanden massage og lave nogle massagelege.

Underviser: Helle Roed og Pia Brinch (Zoneterapeuter og babymassører)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Onsdag den 2. marts 2016
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498