Print

Kurser - kalender - referater

Colonbehandling Inge Dougans teknik


Dato: 08-03-2016
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Inge Dougans teknikker til behandling af tyktarm


Kurset er interessant for terapeuter, som ønsker at udvide deres kendskab til behandling af tyktarmen og brugen af meridianer og de 5-elementer i kombination med vestlige observationer og synspunkter. Visuelle vurderinger af fødder, ansigt, hænder og krop, der kan være forbundet med tarmsystemet, kan anvendes som viden til terapeutens behandlingsstrategi.

Der vil specifikt blive set på tyktarmens medicinske tilstande i henhold til meridianer og deres tilsvarende organer. Vi kommer bl.a. ind på forstoppelse, divertikler, ulcerøs colitis og oppustethed.

En forståelse for filosofien bag meridianer og de 5-elementer vil hjælpe behandleren i at identificere de underliggende årsager og muliggøre en mere præcis behandling.

Nogle interessante emner vil blive diskuteret, som for eksempel opbygningen af sund tarmflora sammenlignet med komposten i haven og menneskets fordøjelsessystem.

Den skadelige udvikling af mikroorganismer i sure miljøer, samt behovet for de gode tarmbakterier (Lactobacillus acidophilus), vil blive drøftet ved hjælp af 5-elementerne og meridianerne som led i en behandlingsstrategi.

Kurset vil koncentrere sig om metalelementet, der omhandler vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer. Ild- og vandelementerne vil også blive drøftet i forbindelse me d tarmens forskellige problemer, såsom hæmorider og diarré.

Kurset er tilrettelagt således, at der er både teori, men også praktik. Det er velegnet til alle terapeuter, der ønsker at bruge meridianer i en hurtig og effektiv, praktisk behandling.

Underviser Inge Dougans er dansker og underviser på dansk. Hun vil undervise i de teknikker og erfaring hun har via de mange år hun har drevet zoneterapi-skoler i Johannesburg og Cape Town i South Africa.

Inge Dougans er forfatter til to bøger på dansk ”Zoneterapi, De 5 Elementer og Deres 12 Meridianer - En enestående Metode” og ”Den Illustrerede Guide til Zoneterapi”.

Underviser:Inge Dougans (skoleleder i Sydafrika, zoneterapeut og forfatter)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Tirsdag og onsdag den 8. og 9. marts 2016
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498