Print

Kurser - kalender - referater

Babyen KST fra nakke til lænd


Dato: 05-12-2016
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Behandling af babyens kranio-sakrale system fra nakke til korsben

Kurset her giver dig et indblik hvad du, med ganske få lette greb, kan gøre ved små babyer så de bliver mere rolige. Du skal lære at vurdere babyens muskel-skelet-system at se og mærke skævheder og med uendeligt blide teknikker korrigere babyens bevægeapparat fra nakke til fod.

De første ni måneder af fostrets liv er som regel forløbet under relativt rolige omstændigheder, med hele kroppen omgivet af væske, og uden de store oplevelser af stød og slag på kroppen. En stort set paradisisk tilstand. Andre gange forløber svangerskabet knapt så smertefrit, især hvis der er trangt med plads i livmoderen, eventuelt forårsaget af fejlstillinger i moderens bækken, eller en tvillinge-graviditet.


Fødslen er i sig selv en voldsom oplevelse, hvad enten den er foregået gennem fødselskanalen eller ved kejsersnit, og derfor har langt de fleste babyer stor gavn af at få undersøgt og behandlet deres bevægeapparat.


Kurset kan ikke sammenlignes med de traditionelle KST-børnekurser. Kurset her er primært for andre behandlere, som ønsker at lære nogle blide greb og teknikker, der kan bruges til babyer og småbørn.

Målet er at kunne vurdere babyens overordnede skeletsystem med henblik på at gøre babyen smertefri og give babyen en øget trivsel.

Underviseren Lars Kjeldal har taget KST uddannelse hos Stanley Rosenberg (SRI) og SOT-uddannelse fra Alain Gehin. Videreuddannelse i behandling af babyer og børn er dels fra Caroll Phillips, USA, og han er kontinuerligt på efteruddannelse hos førende behandlere i USA, Canada og Europa.

Undervisere: Lars Kjeldal Kranio-sakral terapeut.
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Mandag den 5. december 2016.
Tid: kl. 9.00 til 16.00 ( 7 lektioner )
Pris: 1.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498