Print

Kurser - kalender - referater

Pelvis niveau 2


Dato: 08-11-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Pelvis niveau 2
Krav: Deltaget på " bækkendysfunktion 1" kursus.

Næsten alle oplever på et eller andet tidspunkt at få ondt i ryggen, og mange døjer med kroniske lænde/rygsmerter. Det er ved flere undersøgelse bevist, at ved mere end én ud af tre problemer, at årsagen skal findes i bækkenet.

De fleste kender til pelvis dysfunktioner f.eks. bækkenløsning, hypermobilitet, låsninger og diverse problemer efter traumer.

SI-kurserne er bygget op i flere forskellige niveauer, hvor du efter hver eneste kursus kan gå hjem i klinikken og praktisere det lærte med god effekt. Du behøver altså ikke tage alle kurserne, før du er i stand til at behandle dine patienter.

Du kan tage dem over den tid, som det passer dig. Dog skal du have kursus 1 inden du kan tage kursus 2, og 2 før du tager kursus 3.

For at deltage på kurset her har du derfor deltaget på "Bækkendysfunktion 1 kurset". På det kursus fik du en generel forklaring på pelvis (bækkenet), anatomien, fysiologien og hvordan leddet kan behandles alment. Teknikkerne vil kunne afhjælpe ca. 70 procent af folk med dysfunktioner.

SI-dysfunktion niveau 2 kurset er en kort repetition af det første kursus. Derudover gennemgås i detaljer omkring ilium, biomekanik, dens bevægelser og dysfunktioner over sacrum, hvad det betyder for underekstremiteterne. Der gennemgås anterior, posterior rotations læsioner, inflare og outflare læsioner. Behandling vil primært være mobilisering af ligamenterne og manipulation af iliosacralleddet.

Underviser er Jan Lasota, der er skoleleder og underviser på Lasota Terapi Akademiet. Han er uddannet idrætsfysiolog og er bl.a. "Master in Manuel medicine" fra USA og England.
Underviser: Jan Lasota
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Onsdag og torsdag den 8. og 9. november 2017
Tid: kl.9.00 til kl 16.30
Pris: 2600 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498