Print

Kurser - kalender - referater

Bachs blomsterremedier Trin 1


Dato: 22-11-2016
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Bachs blomsterremedier Trin 1

Kunne du tænke dig at supplere din behandling med et blomsterudtræk, der kan hjælpe dine klienter psykisk, er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Kurset indeholder:
• En gennemgang af de 38 Bach Blomsterremedier og hvordan du bruger dem.
• Nødhjælpsserien (Rescue) til alle former for stress og kriser.
• Dr. E. Bachs livshistorie og sygdomsopfattelse.
• Doseringsvejledning ved skiftende sindsstemninger og ved langtidsbrug.

Bachs blomsterremedier er et behandlingssystem, der består af udtræk fra 38 ugiftige blomster, som i 1930’ érne blev udviklet af den engelske læge Dr. Edward Bach. Dr. Bach havde i mange år arbejdet traditionelt i sin velrenommerede klinik i London, men han var stigende utilfreds med resultaterne af traditionel behandling. Hans mål var derfor at finde en naturlig metode, der uden at skade kunne helbrede menneskers psykiske og fysiske ubalancer. Denne metode fandt han i naturen, hvor han opdagede blomsternes helbredende virkning.

De 38 blomsterremedier genopretter alle de menneskelige sindsubalancer, vi kan komme ud for i vores liv: Jalousi, mismod, selvoptagethed, manglende selvværd, stolthed, had, vrede m.m. Alle disse følelser, som kan komme og gå, men som også ind imellem får os til at sidde lidt fast.

Bach remedierne er meget velegnede for alle til bearbejdning af egne emotioner og tankeformer og som hjælp til den personlige udvikling.

Kurset er for både nybegyndere og kendere af Bach Blomsterremedier, der ønsker at lære at bruge dette enkle blomsterremediesystem efter Bach Centrets anvisninger og /eller som ønsker at arbejde professionelt med systemet.
Bachs Blomsterremedier Trin 1 kurset er godkendt af Bach Centret og kompetencegivende til Den Internationale Bachtera-peut Uddannelse (BIEP). Kurset giver adgang til TRIN 2.

Underviser: Tove Elholm
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Tirsdag og onsdag den 22. og 23. november 2016
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (14 lektioner)
Pris: 2.100 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498