Print

Kurser - kalender - referater

Fra Idé til Virkelighed


Dato: 18-04-2016
Sted: Region Midtjylland Region Midtjylland
Telefon: 60674526
Kontaktperson: AkupunkturAkademiet

Kvalificeret genvej til dine mål og drømme!

Spørgsmålene og overvejelserne kan være mange når man gerne vil realisere sine mål og drømme. AkupunkturAkademiet og Significantia tilbyder dig derfor dette kursus mhp. dels at øge dine forudsætninger for succes og dels give dig konkrete værktøjer samt bidrage til fastlæggelse af actionplans m.m. Kurset henvender sig både til dig, der starter op, og til dig, som allerede er godt i gang, men som enten ikke helt har nået målene eller har nået målene og nu vil (videre)udvikle din forretning.

Har du en fornemmelse af hvad dine mål og drømme er? Eller er du helt afklaret? Selvom du er helt afklaret er du måske i tvivl om hvordan du rent praktisk realiserer dine mål og drømme? Spørgsmålene er mange; Kan jeg leve af det? Vil jeg leve 100% af det? Hvad er mine stærke sider? Hvad giver mig mest energi at gøre og hvad skal jeg have/købe hjælp til? Hvordan laver jeg en (forretnings)plan? Hvorfor skal jeg lave det? Har jeg midler nok - og hvor længe? Hvor skal mine lokaler være? Hvad med lejekontakten? Hvilke farver skal jeg vælge? Hvordan skal mit logo se ud? Hvordan får jeg det lavet? Hvordan får jeg solgt idéen til banken? Og alle de andre? Og ikke mindst kunderne? Hvor stort er markedet? Skal jeg starte en virksomhed? Hvordan skaber jeg i så fald en sund forretning koblet med drømmehverdag?

Dette kursus vil hjælpe dig til at kunne besvare de fleste af de spørgsmål du har. Og mere end det; kurset vil give dig kvalificeret indsigt i dine præferencer sådan du kan anvende disse optimalt samt hjælpe dig med at styre uden om de fælder dine præferencer ubevidst kan føre dig ind i kvalificeret viden om præferencers betydning for din relation til og kommunikation med dine patienter/ kunder viden om branding og hvilken position i markedet du kan/bør vælge indsigt i markedsføring og salg konkrete værktøjer til forhandling, personligt salg og præsentationsteknik face-to-face feedback på din idé og præsentationen af din idé og dit koncept din personlige actionplan via halvanden times personlig coaching.

MÅLGRUPPE
Kurset henvender sig både til dig, der starter op, og til dig, som allerede er godt i gang.

UNDERVISER

DATO OG TID
Mandag d. 18. april 2016 ? kl. 09:00 ? til fredag ? d. 3. marts 2017 ? kl. 16:00 ?

TILMELDINGSFRIST
Mandag d. 18. april 2016 ? kl. 08:00

PRIS
Standard: 950 DKK
Medlemmer af AkupunkturAkademiet: 0 DKK

STED
AkupunkturAkademiet
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj 

ARRANGØR
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498