Print

Kurser - kalender - referater

Zoneterapi og graviditet


Dato: 05-01-2018
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Zoneterapi og graviditet
Kursus for zoneterapeuter

Dette kursus er for dig som zoneterapeut, der gerne vil have lidt råd og ideer til at behandle klienter for barnløshed og under graviditeten.

• Hvad kan vi gøre med zoneterapi, for at hjælpe kvinder med at blive gravide?
• Hvad kan vi gøre med zoneterapi under graviditeten?
• Hvad kan vi gøre med zoneterapi for at hjælpe en fødslen på vej?

Mange par har brug for hjælp til at blive gravid. Statistikken siger at 2-3 børn i hver skoleklasse er blevet til med hjælp fra lægen. I nogle tilfælde kan vi med zoneterapien alene hjælpe, så der sker en graviditet. I andre tilfælde kan zoneterapi være et super godt supplement til fertilitetsbehandling. Du vil på kurset høre, hvordan Helle Roed vil anbefale et zoneterapi forløb sammen med fertilitetsbehandlingen.

Under graviditeten kan der være noget ubehag, som zoneterapi kan afhjælpe. Det kan bl.a. være kvalme og væske i kroppen. Det ufødte barn bliver stimuleret ved at moderen får behandling, mens det stadig er i maven, og nyder derfor også godt af, at mor får zoneterapi under graviditeten.

Flere kvinder er utålmodige og vil gerne have fødslen sat i gang før termin, og kontakter derfor en zoneterapeut. Det er normalt ikke muligt at fremprovokere en fødsel før termin, hvis ikke mor og barn er klar til det. Er terminsdatoen overskredet kan zoneterapi ofte være med til at give fødslen et skub.

På kurset vil stress, dårlig kost og mænds sædkvalitet også være emner, der snakkes om i forbindelse med manglende graviditet.

Underviser: Helle Roed
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Fredag den 5. januar 2018
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498