Print

Kurser - kalender - referater

Zoneterapi til spædbørn


Dato: 29-01-2018
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Kursus KUN for zoneterapeuter
Zoneterapi til spædbørn
Kursus kun for zoneterapeuter

Er du zoneterapeut og vil du gerne behandle de helt nyfødte spædbørn, er dette kursus helt sikkert noget for dig. Kurset er for dig, der søger vejledning til at komme i gang med at behandle de første babyer. Kurset er også for dig, der har erfaring med at behandle babyer, som gerne vil have lidt inspiration og nye indfaldsvinkler til behandlingen.

Zoneterapi til babyer er super godt. På kurset her vil du få nogle forslag til, hvordan du kan opnå gode resultater, når du behandler spædbørn med zoneterapi.

Du lærer, hvilke ting du skal være opmærksom på, når du giver zoneterapi til babyer med bl.a. skrigeture, forkølelse, afføringsproblemer og babyer der gylper.

En undersøgelse viser at 80 % af de 0-1 årige kommer til zoneterapi pga. kolik. Derfor vil det emne også fylde en del på kursusdagen.

Dette kursus er blevet til på opfordring fra tidligere kursister, som har efterspurgt et kursus kun i zoneterapi til spædbørn evt. med case. Kurset har tidligere været en del af et kursus sammen med babymassage. Nu er kurset blevet delt i to, så der både er kurset her ” Zoneterapi til spædbørn ” og et kursus i ”Baby/ børnemassage”. Det betyder, der nu er en hel dag, med fuld fokus på zoneterapi til spædbørn.

Det er en dag, hvor babyer er i centrum, og hvor du kan få del i den viden og erfaring som underviseren Helle Roed har fra de mange år, hun har behandlet babyer med zoneterapi. Hun har været projekt ansvarlig for det videnskabelige forskningsprojekt: "Zoneterapiens Effekt på Skrigeture hos Spædbørn" tilbage i 2001.

Underviser: Helle Roed (Zoneterapeut)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Mandag den 29. januar 2018
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.600 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498