Print

Kurser - kalender - referater

Massage af hænder og fødder


Dato: 24-02-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Massage af hænder og fødder

Dette kursus er ikke zoneterapi, men fysiologiske teknikker for de muskler der er i hånd og fod.

Lige som man kan have muskulære problemer i ryg, skulder og ben, kan man selvfølgelig også have problemer i de områder, som kan være forårsaget af musklerne.

Når der hypertonus af musklerne i fødderne, er det som regel pga. af overbelastning, hvilket kan give store og mange problemer op i gennem benene, og op til ryggen. Spændingerne i fødderne vil mange gange også give fejlstillinger af de mange led der er i fødderne, og som vil have store konsekvenser for bl.a. støddæmpningen.

Når fødderne ikke fungerer ordentlig i gang og løbefase, vil det ofte betyde en del kompensatoriske skader andre steder i kroppen.

Muskel spændinger i hånden er også meget hyppigt pga. statisk arbejde, typisk ved computerarbejde hvor man bruger musen meget. En anden stor synder er mobiltelefonen både når man holder om den og når skriver meget fra den, eller spiller på den. Igen som med fødderne vil det kunne give kompensatoriske problemer i enten underarm og/eller skulder.

Kurset er ikke et skades-terapi kursus, men vi vil alligevel gennemgå nogle hyppige problemer af hånd og fod, hvor årsagerne skal findes muskulært.

Der satses primært på en masse praktik.

Alle der har en eller anden behandleruddannelse kan deltage, så det er ligemeget om du er massør, zoneterapeut, akupunktør eller har en anden behandleruddannelse.

Underviser: Jan Lasota
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Fredag og lørdag den 24. og 25. februar 2017
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (7½ lektioner.)
Pris: 2.600 kr inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498