Print

Kurser - kalender - referater

Behandling af stress med Akupunktur


Dato: 04-06-2016
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: 20241437
Kontaktperson: vibeke bergfors

Som akupunktør møder vi, næsten dagligt, klienter med stress i større eller mindre grad
Det kan være alt lige fra pludseligt opstået stress til en mere kronisk og invaliderende form for stress, som post traumatisk stress syndrom.
Stress er den nye folkesygdom, som er skyld i et øget antal sygedage, hvilket ligeledes medfører en øget samfundsøkonomisk belastning.
Stress forekommer i alle samfundslag, indenfor alle brancher og i alle aldersgrupper.
Akupunktur er yderst velegnet til behandling af stress. Nigel vil tage udgangspunkt både i den Vestlige medicinske diagnose og i den Kinesiske TCM diagnose.
Nigel vil behandle ubalancemønstrene og komme med forslag til livsstilsændringer.
Dette kursus har været afholdt på Praktiserende Akupunktørers temadag, hvor der desværre ikke var plads til alle, der ønskede at høre foredraget.
Nordisk Akupunkturuddannelse afholder derfor kurset d. 4. juni 2016
Nigel Ching er grundlægger af den akupunkturuddannelse der er på Nordisk Akupunkturuddannelse som startede i 2006.
Nigel har været praktiserende akupunktør siden 1991 og har undervist siden 2001.
Nigel er en meget eftertragtet underviser og foredragsholder i hele Europa, Nigel er kendt for en meget humoristisk undervisning på et samtidig højt fagligt niveau, det er en udsøgt fornøjelse at følge Nigels timer. Nigel er især god til, på en let forståelig måde, at forklare komplekse problemstillinger indenfor den Kinesiske Medicin. Nigel har en meget bred viden om litteraturen indenfor akupunktur, hvilket gør Nigel i stand til, på et meget højt fagligt niveau, at diskutere og undervise i forskelligheder indenfor teorierne eller rettere måden teorierne tolkes på.
Nigel er på baggrund af ovenstående kompetencer, en af Danmarks største kapaciteter, og mest respekterede indenfor akupunkturen.
Nigel har skrevet de danske lærebøger: Akupunktur og sygdomsbehandling, Kunsten at diagnosticere med Kinesisk medicin samt Akupunkturens Grundprincipper. 2 af disse bøger er ved at blive oversat til Engelsk på forlaget Singing Dragon.
Nigel har en 3-årig uddannelse i Kinesisk urtemedicin fra det prestigefyldte Northern College of Acupuncture i England. Derudover videreuddanner Nigel sig løbende, i akupunktur og kinesisk urtemedicin, i udlandet, samt deltager løbende i kongresser, og meget ofte som foredragsholder.
Nigel har en kandidat grad i Kinesisk Medicin fra Middelsex Universitet
Sted: Kulturhuset Indre By
Charlotte Ammundsens Plads 3
1359 København K

Pris: 1250 kr
1000 kr for skolens egne studerende og tidl. studerende
Prisen inkluderer te, kaffe og kage samt handouts, som udleveres på dagen.
Tilmelding til mail: Vibeke@bergfors.dk
Du er endelig tilmeldt, når pengene er indbetalt på konto: 3409 11510647
Der er plads til 45 deltagere, efter ”først til mølle” princippet. For at deltage skal du være akupunktør, eller akupunkturstuderende.


Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498