Print

Kurser - kalender - referater

Positionel release technique – PRT


Dato: 14-11-2016
Sted: Region Syddanmark Region Syddanmark
Telefon: 75915758
Kontaktperson: Irene Gehlen

2 dages kursus i Positionel release technique i Fredericia
PRT er en amerikansk osteopatisk opfindelse, hvor man løsner smerter og dysfunktioner i muskelvævet. Ved at positionere kroppen og holde vævet i bestemte positioner, kan det neurologiske system manipuleres, og derved stimuleres til at afbryde den smerte og spasme der findes i vævet. PRT er det direkte modsatte af stretching. Hvis man skal løsne det collagene væv (fascia, sener mv.), skal man alt andet end at trække i det, ligesom når man skal binde en knude op, forsøger man at skubbe knuden sammen i stedet for at trække i den. PRT virker på samme måde. Væv bliver skubbet sammen, snoet, komprimeret og stimuleret til at tage spændingen af i det “neurologiske kædeled”. Behandlingen er smertefri og er velegnet til alle aldre og mest til smertefulde tilstande. Det primære mål for PRT er at fremme et positivt helbredende miljø ved at korrigere de muskuloskeletale og neurologiske ubalancer, for derved at lette vævsregenerering og heling, for at kroppen kan rette sig selv.
PRT er velegnet til enhver patient, der lider af enten akutte eller kroniske smerter. Ideelt set er det bedst at kende årsagen eller mekanismen for skade eller smerte. men ofte opstår disse muskulære restriktioner eller tenderpoints (TP) ofte på grund af muskulær overbelastning, sport, stress, et kirurgisk indgreb eller viscerale dysfunktioner.

Jan Lasota underviser i dette og har læst på et af verdens førende universiteter (Michigan State University) og derigennem tilegnet sig viden omkring PRT, som han har tilpasset sig den danske måde at behandle på.

Underviser Jan Lasota
Adgangskrav: uddannet behandler
RAB point 13
Pris for Positionel release technique – PRT kursus
2250,- kr.Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498