Print

Kurser - kalender - referater

Peace Power Qigong leder


Dato: 01-12-2016
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: 40567054
Kontaktperson: Lars-Elias Arno Ørrild

Med uddannelsen bliver du i stand til at lede qigonghold
på skoler og uddannelsesinstitutioner.

• Måske er du lærer /underviser og ønsker at kunne hjælpe elever/studerende til bedre selvværd, indlæringsevne og glæde, der hvor du underviser.

• Eller måske ønsker du at udøve dit virke ved at tage rundt til forskellige skoler og uddannelsessteder og lede qigonghold og skabe trivsel og mental/fysisk sundhed.

Udover dit virke som Peace Power leder åbner uddannelsen op for dine helt personlige ressourcer, idet du også lærer at træne en helt individuel form for Qigong ud fra de 5 elementers energier og principper. Samtidigt får du indblik i Traditionel Kinesisk Medicin og lærer grundteorierne omkring de 5 elementer og Yin og Yang.

1. del af uddannelsen tager du hos en dansk instruktør, mens resten af uddannelsen forestås af Biyunakademiet i Sverige ved metodens grundlægger Grandmaster Fan Xiulan og Göran Jakobsson, som underviser i TKM. Biyunakademiets kurser foregår i København.

Peace Power Qigong er udviklet af Grandmaster Fan Xiulan på opfordring fra Nobels Fredspris og er sammensat af kraftfulde styrke- og balancemomenter, som appellerer specielt til unge mennesker mellem 12 og 30 år. Således er der momenter med inspiration fra kampsport og Shaolinmunkene i Kina samt øvelser, som hjælper de unge gennem pubertetens omskiftninger og udefrakommende stress.

Uddannelsen kan gennemføres på blot 10 måneder med sammenlagt 8 kursusdage og daglig/jævnlig træning derhjemme. Kursusplanen er som følger:

1. Peace Power Qigong - del 1 hos dansk instruktør (2 dage) og træning min. 100 gange derhjemme. (Kontakt dansk instruktør for oplysning om planlagte kurser).
2. 5 Element Qigong med Grandmaster Fan Xiulan 11. og 12. marts 2017 og træning min. 100 gange derhjemme.
3. TKM (Grundkursus i traditionel kinesisk medicin) 20. og 21. maj 2017.
4. Peace Power Qigong - del 2 med Grandmaster Fan Xiulan 7. og 8. sept. 2017.

Uddannelsen koster i alt ca. 7.500 – 8.000 kr.

Tilmelding til kursus 2-4 foregår ved henvendelse til biyunkursus@gmail.com, hvorefter nærmere kursusbeskrivelse og tilmeldings-/betalingsoplysninger tilsendes.


Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498