Print

Kurser - kalender - referater

Organ behandling ud fra osteopatisk


Dato: 23-09-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Når kroppen behandles af de fleste manuelle behandlere, er området med organer ofte et område, der ikke behandles. Det lærer du på dette kursus.

Du vil på kurset lære mobilisering af organerne og visceral manipulation.

Kroppens organer kan være årsag til mange smertetilstande og klager fra vores klienter. Smerterne findes ikke nødvendigvis i organet selv, men er ofte refereret til muskel-skelet-systemet, hvor smerten præsenterer hos klienten. Da kroppen er sådan indstillet, at den passer på organerne og giver derfor oftest symptomer i bevægeapparatet inden organet mærkes af klienten. Dvs. klienten ikke selv nødvendigvis har mærket noget i organområdet.

På kurset vil der blive gennemgået teori omkring den neurologiske innervation af organerne, og hvilke mekanismer, der gør sig gældende, når et organ forårsager smerte i for eksempel ryggen, hovedet eller ekstremiteterne.

Du vil lære organernes placering, og præcise palpationer for at finde organerne. Du skal lære teknikker til at behandle det enkelte organ, samt gennemgå cases med symptomer, som kan mødes hos klienterne i klinikken.

Efter kurset vil du have en forståelse for, hvordan du hjælper dine klienter med klager, der er forårsaget af et eller flere af klientens organer

Kurset er for alle behandlere f.eks. kranio-sacral-terapeuter, zoneterapeuter, massører og andre manuelle behandlere.

Underviser Michael Svendstrup er uddannet Osteopat D.O M.R.O.DK hos International Academy of Osteopathy og B. Sc i fysioterapi.
Underviser: Michael Svendstrup
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: lørdag den 23. september 2017
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.600 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498