Print

Kurser - kalender - referater

Massage af forsiden og armene


Dato: 02-06-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Rigtig mange muskulære problemer, i skulder og arm kan sagtens stamme fra udspringet af armens muskelkæder. Der er der mange, der er gode til at give massage på skulderåg og nakken, men problemerne kan lige så vel komme fra de muskler der er på forsiden. Det kan evt. være m. pectroralis minor og major, som i en del tilfælde overses i en massagebehandling.

Forsiden dækker ikke kun bryst muskulaturen men også mave regionen. Mave regionen er også et vigtugt område, specielt når man tænker core muskulatur.

Vidste du at m. rectus abdominis (den lige mavemuskel) er en kraftig dominant emotionel muskel, som tit kan give spændinger, hvis man har mentale ubalancer?

Sidst men ikke mindst dækker massage af forsiden også over at styrke den såkaldte peristaltiske funktion (altså tarmens aktivitet), som tit er for ringe. Den peristaltiske funktion kan være nedsat af mange årsager, manglende motion, medicin, forkert kost (typisk sukker, mælk og gluten) og af emotionelle årsager.

Massage teknikker af forsiden og arme, er en rigtigt praktisk kursus, hvor vi kører efter princippet; ”learning by doing”, så der bliver meget praktik og ikke så meget teori. Efter endt kursus vil du være i stand til at lave en korrekt massage af brystregionen, og arme, samt mave området.

Alle der har en eller anden behandleruddannelse kan deltage, så det er lige meget om du er massør, zoneterapeut, akupunktør eller har en anden behandleruddannelse.
Underviser: Jan Lasota (idrætsfysiolog og osteopat)
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Fredag den 2. juni 2017
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (7½ lektioner.)
Pris: 1.600 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498