Print

Kurser - kalender - referater

Kursus i klassisk urtemedicin med A


Dato: 09-03-2017
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: 53544229
Kontaktperson: Mette Heinz

(Maj modul ændret til før Rothenburg kongress 18-21)

Den ældste grundsten i Kinesisk medicin er Zhang Zhong-Jings Shang Zabin Lun, som senere blev delt op i akutte sygdomme, Shang Han Lun, og komplekse/kroniske sygdomme, Jing Gui Yao Lue.

Arnaud Versluys og hans instruktører underviser ikke kun ud fra en dyb akademisk forståelse af formularerne og deres kliniske anvendelse, men også ud fra Dr Tian - Zheng familie traditionen. Specielt underviser han i deres detaljerede pulssystem, hvor pulsen leder direkte til den rette formular. Dvs at man ikke skal lave en diagnose og så matche det til en formular, men man kan direkte aflæse hvilken formular og urter kroppen har brug for. Arnaud bringer desuden detaljeret mavediagnose tilbage fra Japan, hvor det har været velbevaret siden 1600. Rodfæstet i de 6 niveauer kommer du til at skærpe din diagnose og derfor behandling, både som urtebehandler og akupunktør.

Som elever er vi en del af den udvidede Tian Zheng familie, med kontakt til Arnaud og senior elever til at spørge og hjælp og vejledning. Under Arnaud bliver vi med at udvikle og fordybe vores kliniske praksis og foreståelse af kroppens funktioner og ubalancer.

Du kan se mere om indholdet her: https://www.iceam.org/venue/iceam-copenhagen/
Maj dato skal lige ændres på hjemmesiden.

Kurset starter 9 marts 2017 og afholdes over 4 lange weekender om året (16 dage per år). 2017 undervises der i grundteori og Shang Han Lun. 2018/9 underviser der i Jin Gui Jao Lue. Kurset er i alt 35 dage, og afholdes i Herlev.

Du er velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.
53544229

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498