Print

Kurser - kalender - referater

Kraniel justering af voksn


Dato: 04-10-2017
Sted: Region Nordjylland Region Nordjylland
Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Kursus i kraniel justering af voksne.
Kurset er for dig, der er behandler i forvejen.
Kunne du tænke dig at supplere din behandling med endnu en behandlingsform, er dette kursus på 10 dage i kranio-sakrale teknikker helt sikkert noget for dig.

Kraniosakralterapi (KST) er en behandlingsform der er nært beslægtet med osteopatien og kiropraktikken. Den går i al sin enkelthed ud på, at bringe kraniet i balance ved at behandle hjernehinder og suturer (knoglesamlinger) i kraniet. Behandlingen er i og for sig enkel, men kræver et godt håndelag. Derfor strækker kurset sig over ti dage.

Følgende symptomer bliver som regel positivt påvirkede af KST: Hovedpiner, nakkesmerter, svimmelhed, samsynsproblematikker, kæbeproblematikker, kæbespændinger, skævheder i rygsøjlen mm.

Er du f.eks. zoneterapeut eller akupunktør, vil du med dette kursus for en ekstra behandlingsteknik til din i forvejen gode behandlerværktøjskasse.

For dig som er massør / manuel behandler / fysioterapeut vil KST kunne lette arbejdet med kæbesmerter samt nakke- og skuldersmerter meget, ligesom funktionelle skolioser og skæve spændinger langs rygsøjlen afbalanceres.

For dig som er myoreflexterapeut vil det især være markant hvor meget kæbespændinger løsnes ved KST, samt åbenlyst hvor vigtigt det er, at få centreret occipitalknoglen (nakkebenet) i forhold til atlas, idet atlas kun kan falde helt på plads, når kraniet er korrekt balanceret på den!

For dig som er posturolog vil du endelig kunne komme til at rette kæben manuelt ved posturologiske bidproblematikker, samt løsne fixpunktet (annulus of Zinn) for øjenmuskulaturen, så højre og venstre øje får samme muskeltonus.

Kurset forløber over 2x 4 dage med en supervisionsdag efter hvert modul. Der er ingen eksamen, kurset berettiger ikke til momsfritagelse eller RAB godkendelse, og det er ikke meritgivende hos andre, der udbyder uddannelsesforløb i KST.

Modul 1, onsdag, torsdag, fredag og lørdag den 4., 5., 6 og 7. oktober 2017
Dette modul svarer til hvad andre kalder KST1. Her får du grundlæggende viden om anatomien og fysiologien i det kraniosakrale system. Du lærer ligeledes at udføre en 10 trins protokol, der behandler det kraniosakrale systems væske- og hindesystem.

Supervision 1, fredag den 3. november 2017
Supervision af første kursus. Spørgsmål og svar samt masser af praktik. Husk at KST i høj grad er et håndelagsfag!

Modul 2, onsdag, torsdag, fredag og lørdag den 24., 25., 26 og 27. januar 2018
Dette modul svarer til hvad andre kalder KST2 og KST3. Her arbejder vi udelukkende med kraniets ydre og indre suturer. På dette kursus har vi biomekanikken, myoreflexterapien og posturologien i fokus! Du lærer en 10 trins protokol, der afspænder hele kraniets suturelle system og rebalancerer kraniet på rygsøjlen.

Supervision 2, fredag den 2. marts 2018
Supervision af andet kursus. Spørgsmål og svar samt masser af praktik. Afslutning.

Det anbefales på det varmeste, at du efter første kursus begynder at praktisere, og meget gerne når at udføre 10-20 behandlinger imellem modul 1 og 2, samt 10-20 behandlinger imellem kursus 2 og supervision 2.
Underviser: Lars Kjeldal
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: 4.-7.oktober 2017 + 3. november 2017 + 24.-27. januar 2018 + 2. marts 2018
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (70 lektioner)
Pris: 13.000 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498