Print

Kurser - kalender - referater

Shenhammer del 2


Dato: 23-11-2017
Sted: Region Midtjylland Region Midtjylland
Telefon: 20641811
Kontaktperson: Maiken Jakobsen

Et uvurderligt redskab til at gennemskue komplekse tilstande – og informationerne er lige nede under dine fingerspidser. Lær at mærke klientens puls og hvordan du får adgang til diagnostisk information – både de gode nyheder, dvs hvad har vi af resurser at bygge videre på, holdt op imod igangværende patologiske processer.

De første 4 dage fokuserer vi på hele pulsen som reflekterer hele personen - ‘Big things are big’ - så det er det bedste sted at starte. Vi bliver klogere på Liu Jing/6 Stadier/6 Meridianer og Dr. Shen’s Systemmodel, som er en fantastisk linse at beskue pulsen igennem.
De sidste 4 dage kobler vi de individuelle positioner på, som giver information om hver enkelt organ. Nu får vi adgang ikke kun til ‘hele holdet’ men også til hver medspillers bidrag eller mangel på samme. Vi lærer over disse dage at formulere klare og effektfulde behandlingsstrategier direkte fra pulsen.

Claus er en eftertragtet underviser nationalt såvel som internationalt. De senere år har han holdt pulskurser rundt om i Europa (Sverige, England, Schweiz, Frankrig, Tyskland). Se mere på www.dragonrises.dk og www.dragonrises.org.

Bemærk kurset foregår PÅ DANSK ?Husk du tilmelder dig både del 1 og 2. Del 1 19/10-22/10
Intropris
Prisen for alle 8 dage samt forplejning og overnatning er denne gang 12,500 (svarende til 1562 om dagen). Bindende ved tilmelding.
Man skal selv medbringe håndklæder og og sengelinned. Se stedet på sommerhus

Skriv hvis der er noget omkring kost jeg skal være opmærksom på :-)


Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498