Print

Kurser - kalender - referater

Grundlæggende Dry Needling


Dato: 09-09-2017
Sted: Region Midtjylland Region Midtjylland
Telefon: 61700602
Kontaktperson: Irene Schøller

Grundlæggende Dry Needling kursus i Århus området d. 9. september

På AlfaCares grundlæggende Dry Needling* kursus fokuseres der på, at du bliver fortrolig med dry needling teknikken ved en masse ”hands on” læring. Derudover er der et teoretisk oplæg med fokus på fysiologien og mekanismerne bag dry needling samt de sikkerhedsmæssige foranstaltninger, man skal være opmærksom på. Vi har udvalgt de muskler, man typisk arbejder med til dagligt.

Undervisere

Du vil blive undervist af kiropraktor, lektor og PhD på SDU, Corrie Myburgh med mere end 15 års erfaring indenfor dry needling, og kiropraktor, Kim Corfixen som bl.a. står bag bogen Dry Needling 101. Corrie og Kim har tilsammen allerede uddannet over 400 fysioterapeuter og kiropraktorer.

Sted: Århusområdet – nærmere info kommer snarest

Dato &Tidspunkt: 9. september, 9.30-16.30

Pris: 1900 kr. inkl. forplejning

Studiepris: 1500 kr. inkl. forplejning

Tilmeld dig på www.alfacare.dk/kurser

*Dry Needling er en yderst effektiv og evidensbaseret behandlingsform af myofascielle trigger punkter. Dry Needling adskiller sig helt fra akupunkturen ved, at læne sig op ad Travell og Simon’s litteratur indenfor myofascielle trigger punkter og forholder sig derfor mere indenfor videnskabens rammer. Med dry needling arbejder man med nålen for at deaktivere triggerpunkter ved at udløse et såkaldt twitch respons, som er med til at neutralisere det intramuskulære miljø og genoprette homeostase


Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498