Print

Kurser - kalender - referater

Grundkursus i Posturologi i Kbh


Dato: 15-03-2013
Sted: Region Hovedstaden Region Hovedstaden
Telefon: 25114541
Kontaktperson: Rikke Godthjælp

Posturologi er videnskaben om kropsholdning

Posturologi er synergien mellem de posturologiske indgange; øje og fod samt det kognitive. Vi arbejder også en del med behandling af kæbeleddet da det har en stor indflydelse på flere af vores kranienerver.

Posturologisk behandling foregår ved hjælp af øreakupunktur, indlægssåler samt afspænding af og genoptræning af øje - og kæbemuskulatur.

Kurset giver dig et helt særligt indblik i hvordan, hjerne og krop samarbejder. Behandling med posturologiske redskaber genskaber kroppens naturlige balance.


Målgruppe:

Arbejder du med smerter i led og muskulatur, diskusprolaps og lignende, psykisk ustabilitet som stress, depression, koncentrationsbesvær og søvnforstyrrelser, så er dette kursus og denne behandlingsform lige noget for dig.

Kurset er et grundlæggende kursus i posturologi, som henvender sig både til behandlere der ikke har arbejdet med posturologi tidligere, og til dig der ikke rigtig syntes du kan komme i gang med det du har lært på tidligere kurser.

Kurset er både teoretisk og praktisk, der vil således være tid til at gennemgå og afprøve hvordan du skal udføre basistest og behandling.

Undervisningen foregår over en weekend, er på dansk, og der er max 15 kursusdeltagere på hvert hold.

Kursusdage
15. & 16. marts 2013 i København

Pris
kr. 2.200.- inkl. Kompendium


Du er sikret en plads på kurset, når indbetalingen er modtaget. Tilmelding er bindende. Husk at skrive navn og dato på indbetalingen.
Bank info: Reg.Nr.: 2102 Konto.Nr.: 5907 858 350

Kurset er RAB godkendt.

Ønsker du at tilmelde dig kurset, skal du sende en mail til rikke@godthjaelp.dk eller ringe på tlf. Nr. 25 11 45 41Dokumenter:
Der er ikke tilføjet nogen dokumenter


Kalender


  DANSKE AKUPUNKTØRER v Henrik Jørgensen, Nordre Farimagsvej 1 B, 4700 Næstved, CVR-nr: 34751498