Alle er velkomne til at lægge kurser op på vores kalender via link

01.02.2018
Region Nordjylland Telefon: 40 79 56 62
Kontaktperson: Helle Roed
Muskelenergiteknink (MET) ekstrimiteter.

Dette kursus er et kursus i at behandle ekstremiteterne (bl.a. arme, ben og hænder) med MET (muskel energi teknik), som er en af de mest effektive og brugte behandlinger af muskulære eller artikulære problemer overhovedet.

Muskelenergiteknik (MET) er en teknik, hvor klienten er aktiv med i behandlingen, ved at spænde en muskel uden der sker bevægelse. I den efterfølgende afslapnings fase strækkes musklen og tonus (spændingen) slipper.

Teknikken er meget blid, og stadig så effektiv at den kan korrigere fejlstillende led og bringe hypertonus (forhøjet hvilespænding) ned. Langt de fleste fejlstillede led eller led med nedsat bevægelighed er pga. muskelasymmetri. Muskelasymmetri vil oftest give dårlig ledfunktion.

Kurset her sætter dig i stand til effektivt at kunne behandle diverse bevægeapparatsproblemer i ekstremiteterne, som f.eks. tennisalbue, carpaltunnel syndrom (som giver smerter i håndled og fingre), skulderlåsninger, rotator cuff problemer (smerte i skuldermusklerne ofte med stråling ud i arme og fingre), lysken skader, løberknæ syndrom, springer knæ og stram akillessene samt mange andre.

Underviser er Jan Lasota fra Lasota Terapi Akademiet. Jan er uddannet idrætsfysiolog og er "Master in Manuel medicine" fra USA og England. Desuden er han massør og har mere end 17 års erfaring i behandling af bevægeapparatsskader. I dag læser han DO (doctor in osteopathy) i Hamborg.

Underviser: Jan Lasota
Sted: Hobro (5 km fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Torsdag og fredag den 1. og 2. februar 2018
Tid : kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62