Alle er velkomne til at lægge kurser op på vores kalender via link

05.03.2018
Region Nordjylland Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed
Kursus i knæ skader

Knæskader er nogle af de hyppigste skader der findes i bevægeapparatet. De udgør næsten 30 % af alle idrætsskader. Rigtig mange der har fået en knæskade henvender sig ikke i første omgang til deres egen læge eller skadestue, men derimod til en træner, forældre eller behandler.

Om en knæskade kan behandles hurtig, eller ender med at blive en kronisk lang proces, afhænger i høj grad af, hvem der ser på problemet første gang. Derfor er det vigtigt at kende til knæskader som behandler.

Kurset i knæskader, giver en god og dybdegående forståelse for hvilke skader der kan opstå i knæet. Både de såkaldte intra artikulære skader (menisk, korsbånd og bruskskader), og de ekstra artikulære (springer knæ, løber knæ, slimsæk inflammation) bliver gennemgået på kurset.

Efter endt kursus vil du være i stand til at undersøge knæ grundigt, finde ud af hvorvidt knæet er hævet, og komme med gode behandlingsforslag dertil.

Kurset er for alle behandlere som visitere skadede, uanset om du er fysioterapeut, massør, akupunktører ellers zoneterapeut; alle vil kunne få noget brugbart med hjem, der når dagen er omme har gjort dig til en bedre undersøger.

Det kan være en fordel at kikke lidt i anatomibogen omkring knæet inden kurset.

Underviser; Jan Lasota, som igennem næsten 20 år selv har undersøgt tusindvis af knæskader, samt undervist behandlere på alle niveauer, hvordan knæskader bør undersøges.

Underviser:Jan Lasota
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården)
Dato: Mandag og tirsdag den 5. og 6. marts 2018.
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (15 lektioner)
Pris: 2.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62