Alle er velkomne til at lægge kurser op på vores kalender via link

10.04.2018
Region Nordjylland Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed
Aktiv Release Teknik kursus
Her er et kursus for dig som behandler, der kan lide at arbejde på klientens muskler, og gerne vil have nogle andre behandlingsteknikker at supplerer den almindelige behandling med.

Aktive release teknik også kaldet ART er en meget effektiv bløddelsteknik inden for den manuelle medicin, især til dybereliggende muskler, som ikke direkte kan behandles manuelt. Kroppen består af mere end 400 muskler, men det er kun de overfladiske, der responderer på evt. massage, og dem er der under 100 af. Ofte har de dybereliggende muskler mere en stabiliserende funktion, og rammes derfor også oftere af spændingsproblemer.

ART kan virksomt behandle alle muskler i kroppen, overfladiske som dybereliggende. Der vil blive vist behandlingsforslag for problemer i de typiske dybereliggende muskler, men også når der er problemer i muskelkæderne.

ART er næsten udelukkende et praktisk kursus, og derfor skal du huske at have "terapitøj" med dvs. løstsiddende tøj, du kan behandle i.

Kurset er for ALLE behandlere, der kan lide manuelbehandling. Det kan være en lille fordel at have kendskab til trigger punkter og evt. at have deltaget på et kurus i triggerpunkter.
Underviser: Jan Lasota
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Tirsdag den 10. april 2018
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (8 lektioner)
Pris: 1.600 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62