Alle er velkomne til at lægge kurser op på vores kalender via link

09.04.2018
Region Nordjylland Telefon: 40795662
Kontaktperson: Helle Roed

Massage af hænderne
Dette kursus handler om fysiologiske teknikker for behandling af musklerne i hænderne.

Lige som man kan have muskulære problemer i ryg, skulder og arme, kan man selvfølgelig også have problemer i de områder, som kan være forårsaget af musklerne.

Når der hypertonus af musklerne i fødderne, er det som regel pga. af overbelastning, hvilket kan give store og mange problemer op i gennem benene, og op til ryggen. Spændingerne i fødderne vil mange gange også give fejlstillinger af de mange led der er i fødderne, og som vil have store konsekvenser for bl.a. støddæmpningen.


Muskel spændinger i hånden er meget hyppigt pga. statisk arbejde, typisk ved computerarbejde hvor man bruger musen meget. En anden stor synder er mobiltelefonen både når man holder om den og når skriver meget fra den, eller spiller på den. Igen som med fødderne vil det kunne give kompensatoriske problemer i enten underarm og/eller skulder.

Kurset er ikke et skades-terapi kursus, men vi vil alligevel gennemgå nogle hyppige problemer i hænderne, hvor årsagerne skal findes muskulært.

Der satses primært på en masse praktik.

Alle der har en eller anden behandleruddannelse kan deltage, så det er ligemeget om du er massør, zoneterapeut, akupunktør eller har en anden behandleruddannelse.
Underviser: Jan Lasota
Sted: Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Mandag den 9. april 2018
Tid: kl. 9.00 til 16.30 (7½ lektioner.)
Pris: 1.600 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62