Nedenfor kan kan du downloade foreningens bomærker til tryk og hjemmsider

I forbindelse med udvikling af nyt SA logo for Sundhedsautoriseret og anerkendt akupunktør hos Danske Akupunktører, er også DA og RAB logoer blevet updaterede. Benyt venligst nye logoer fremover. Her er logo for Danske Akupunktører, i forskellige formater. Afhængigt af din PC, er det måske ikke muligt at du kan se alle formater (nogle formater kræver specielle programmer), men din webmaster og trykker kan åbne dem.

Logoet må alene anvendes i forbindelse med markedsføring af Danske Akupunktører og A-medlemmernes klinikker

Registrerede Akupunktører - RAB må benytte begge bomærker. Ingen andre medlemmer må benytte logoet under nogen omstændigheder. Dette gælder for markedsføring i alle medier.

Uanset i hvilket medie og i hvilken sammenhæng logoet anvendes, skal det altid optræde vandret. Logoet må ikke deles eller ændres på nogen måde. Logoet må ikke beskæres, animeres eller farvelægges på ny måde.

Når logoet anvendes i en klinik med mere end en behandler skal det klart, på hjemmesiden eller i trykt materiale, fremgå, hvem det er som er Registreret Akupunktør, og der må ikke være tvivl om dette.

Følgende logoer må kun anvendes af Akupunktører, som er medlem af foreningen Danske Akupunktører.

Logoet er et kvalitetsstempel for at du/patienter kan få en god saglig behandling. For DAs RAB-logo gælder der de samme regler som for Danske Akupunktørers logo.Danske Akupunktører

DA logoer

Internet (RPG)
DA lille logo / JPG

Design og trykte medier (i CYMK)
DA lille logo / JPG 
DA lille logo / tiff 
DA stort logo / JPG
DA stort logo / tiff

SA logoer

Internet (RPG)
SA lille logo / JPG

Design og trykte medier (i CYMK)
SA lille logo / JPG 
SA lille logo / tiff 

RAB logoer

Registreret Akupunktør hos Danske Akupunktører
Internet (RPG)

RAB lille logo / JPG

Design og trykte medier (i CYMK)
RAB lille logo / JPG 
RAB lille logo / tiff